Nettverkstreff

NETTVERKSTREFF

Som medlem av #OssKvinner er du aktiv, ambisiøs, arbeider hardt og vil være sosial. Det betyr at du vil bidra til å hjelpe andre kvinner med å skape en god karriere og muligheten til å lykkes. #OssKvinner vil kunne skape den rette plattformen for din faglige utvikling.


Hva er et nettverkstreff?


#OssKvinner sine nettverkstreff er møter som er eksklusive for våre medlemmer. Nettverksmøter sprer seg fra sosiale arrangementer som piknik i parken og middag med en rollemodell, til møter med faglige temaer. Møtene fungerer som både formelle og uformelle nettverksarenaer. Nettverkstreffene gir deg påfyll i hverdagen, samtidig som du kan mingle og danne nettverk med andre kvinner i Oslo.

#OssKvinner Nettverkstreff - November 12, 2019, Oslo

Hvorfor er det viktig å treffes?

Du kan få god hjelp fra ditt sosiale nettverk når du ønsker gjøre endringer av ulike slag i din karriere og jobbrelaterte deler av livet. OssKvinner sine nettverksmøter gir deg denne muligheten til å møte kvinner som deg som er på forskjellige stadier i livet. Her får du venner og et sterkt sosialt støttesystem. Du inspirerer andre kvinner med din erfaring, din historie og om hvordan man kan reise seg etter å ha falt.


OssKvinner sine nettverkstreff avholdes omtrent 10 ganger i året.


For å bli med på nettverksmøtene må du registrere deg med et årlig medlemskap hos OssKvinner.
Medlemskap i #OssKvinner krever registering og det koster 100 NOK for ett år.