For bedrifter


For bedrifter

INVITASJON TIL JOBBMESSEN

GI KVINNER EN SJANSE! 2020


Har din bedrift behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt, så ønskes dere hjertelig velkommen som utstillere!

 

Messen er gratis for dere som arbeidsgivere, og vi besørger mat, kaffe og drikke på eget pauserom.

 

Arbeidsgivere anbefales å ta med eget profileringsutstyr, stille med minst to personer og møte i god tid. Hallen er åpen for arbeidsgivere fra kl 11.00.

 

Det er ønsket å øke antall kvinner i arbeid og dette er en mulighet for å finne nye medarbeidere. De fleste kvinner som tilhører nettverket #OssKvinner er godt kvalifisert.

 

Messen er åpen for både jobbsøkere og de som ønsker å skifte jobb.

 

Til denne messa inviteres det kvinnelige arbeidssøkere fra Osloregionen, i tillegg til at den publiseres på ulike medier.

behov for nye medarbeidere, på kort eller lengre sikt, så ønskes dere hjertelig velkommen som utstillere!

 


 

 

VIL DU VITE MER?


Ønsker du som bedrift mer informasjon om Jobbmessen: Gi Kvinner en sjanse! 2020 kan du ta kontakt med prosjektleder Karen Contreras Lisperguer, tlf: 98768699

BEDRIFTER SOM DELTOK I 

JOBBMESSEN

GI KVINNER EN SJANSE 2019

MARKEDSMATERIELL


Vis at bedriften din skal delta i jobbmessen! Heng en plakat på standen din, ha flyers i kontoret ditt, eller legg inn lenken til arrangementet på din nettside. Vi kan hjelpe deg med trykk og implementering, eller du kan gjøre det selv.  Markedsmaterielle for jobbmessen i 2020 skal være klare den 15. november 2019.